Zoek evenementen op de kaart

Theater van Santen - De Kleine Prins

Theater van Santen - De Kleine Prins

28 april 2019 15:00

(Opslaan naar agenda)

Theater Maitland, Landgoed de Horst, Driebergen

De Kleine Prins is een minimusical. Een voorstelling gebaseerd op het bekende boek De Kleine Prins van Antoine de Saint – Exupéry, Franse schrijver en vliegenier (1900 – 1944). Het verhaal bezit alle kwaliteiten om kinderen en ook grote mensen te laten wegdromen in grenzeloze fantasieën.

 

De Kleine Prins woont op een kleine planeet met één roos en drie vulkaantjes, waarvan er twee werken en de derde niet - nou ja, je weet maar nooit! Hij is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen. Hij ontmoet o.a. een Koningin, een ijdeltuit, een aardrijkskundige, een muzikant, een zakenman en een lampopsteker. Tenslotte komt hij op de planeet Aarde, waar hij in de Sahara een vliegenier met motorpech ontmoet. De Vliegenier heeft nog maar voor een paar dagen water en moet in die tijd zijn vliegtuig weer aan de praat krijgen. De Kleine Prins gaat hem helpen en beleeft meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden.

 

De Kleine Prins, als minimusical is een originele en vrije bewerking van John van Santen. Een mooie voorstelling met live muziek, dans en zang. Ook de nodige humor, zal niet ontbreken!

 

 

 

< Vorige pagina

Lees het laatste HEUVELRUGNIEUWS op

Cultuur@genda

Wil je om de week de agenda ontvangen? Meld je dan hier aan.