Zoek evenementen op de kaart

Takkentaal en Quattro IV

Takkentaal en Quattro IV

18 augustus 2019 20:15

(Opslaan naar agenda)

Torenlaantheater

 

Takkentaal en Quattro IV

Een voorstelling met euritmie, poëzie, beweging, muziek en spel.

Op zondagavond 18 augustus om 20:15 in het Torenlaan Theater  Torenlaan 38 te Zeist, entree aan kassa:€15.

Deze voorstelling gaat vooraf aan de Euritmie Zomerweek, die dit jaar alweer voor de 5de keer wordt gegeven door de Zeister euritmie collega’s Chantal Heijdeman en Juliette van Lelieveld.

Dit jaar bestaat de voorstelling uit twee delen. Voor de pauze gaat het programma over bomen: “Takkentaal”, waarin de euritmie wordt verzorgd door Chantal Heijdeman en Martine Meursing. De muziek wordt gespeeld door de uit Zeist afkomstige Jannemijn Visser en Paul de Ridder, bekend van het duo Banus en de Ridder. De voordracht van de gedichten uit Takkentaal wordt door Marianne van Asperen gedaan. Na de pauze is niet alleen de euritmiste Juliette van Lelieveld in beweging, maar met haar ook Brian Lamb, pianist en organist afkomstig uit Engeland en wonend en werkend in Zeist en Evelyne Bruil, die naast haar baan als docent op de Stichtse Vrije School in Zeist, ook poëzie schrijft en voordraagt. De regie is in handen van Juliette van Lelieveld en Els Sorber. De voorstelling in de mooie locatie in het Torenlaan Theater wordt belicht door de Zeister beeldhouwer Marc Brussee.

Twee verrassende, frisse programma’s, waarin onderzoek en spel tot deze creaties heeft geleid. U bent van harte welkom.Prijs: 15 EUR
Dans    |    Torenlaantheater


 

 

 

< Vorige pagina

Lees het laatste HEUVELRUGNIEUWS op

Cultuur@genda

Wil je om de week de agenda ontvangen? Meld je dan hier aan.