Zoek evenementen op de kaart

Sven Ratzke

Sven Ratzke

26 september 2019 20:15

(Opslaan naar agenda)

Beauforthuis

In Where Are We Now schetst Ratzke een beeld van Bowie als grote songwriter en poëet. In de voorstelling komen grote hits als Heroes en Let's Dance, juweeltjes als Ashes To Ashes en Lady Grinning Soul en geheel nieuw geschreven songs voorbij.

De zanger wordt begeleid door pianist Christian Pabst. De première is op 14 oktober in Berlijn en daarna tourt hij in o.m. Duitsland, België, Amerika en Australië.

Mythische ster
„Ik ben al twee jaar bezig met deze voorstelling", stelt Ratzke. „Na Starman wist ik direct dat ik nog niet klaar was met Bowie. De terugkerende thema's in zijn nummers als vergankelijkheid, liefde en de dood breng ik aan het licht met verhalen die tussen fantasie en werkelijkheid balanceren. Het is een ode aan de mythische, innovatieve en theatrale popster, die terecht onlangs is verkozen tot beste artiest van de twintigste eeuw."

De Duits-Nederlandse entertainer trad de afgelopen jaren op over de hele wereld op met onder meer zijn latenightshows. De zanger had in Duitsland zijn eigen talk- en muziekshow op televisie (ARD) Ratzke's Rendezvous. Met zijn meest recente voorstelling Homme Fatale was hij over de hele wereld te zien.Koop tickets Prijs: 25,- EUR
Muziek    |    Beauforthuis


 

 

 

< Vorige pagina

Lees het laatste HEUVELRUGNIEUWS op

Cultuur@genda

Wil je om de week de agenda ontvangen? Meld je dan hier aan.