Zoek evenementen op de kaart

Reinaerde exposeert in het KunstenHuis!

Reinaerde exposeert in het KunstenHuis!

25 april 2019 14:00 - 17 mei 2019 17:00

(Opslaan naar agenda)

Het Lichtruim/De Egeling

In april en mei zijn de kleurrijke schilderijen van de kunstenaars van Reinaerde Atelier ’t Rondeel en de Wijde Doelen te zien in het KunstenHuis. In deze ateliers worden kunstwerken die onder de noemer ‘outsider art’ vallen geëxposeerd, verkocht en verhuurd. 

 

Verschillende kunstenaars van atelier ’t Rondeel tonen hun schilderijen in De Bilt en in Zeist. Van 25 april t/m 17 mei is in Het Lichtruim de tentoonstelling ‘Buiten de lijnen’ te zien. Grote, sprekende schilderijen zijn te bewonderen, variërend in onderwerpkeuze en in stijl. De expositie wordt feestelijk geopend op 25 april om 14.00 in Het Lichtruim.

 

Van 28 april t/m 13 mei is ook de galerieruimte aan de Egelinglaan in Zeist gevuld met kunstwerken van Reinaerde. De kunstenaars van ’t Rondeel en atelier de Wijde Doelen hebben in september 2018 een studiereis naar Frankrijk gemaakt. Tijdens deze reis hebben de kunstenaars verschillende workshops gevolgd en heel veel kunst bekeken. De resultaten van deze inspirerende reis zijn te zien in het KunstenHuis in Zeist! De feestelijke opening vindt plaats op 28 april om 14.00.

 

Breng een bezoek aan de exposities in Zeist en De Bilt om kennis te maken met het werk van de bijzondere kunstenaars van Reinaerde. Kleurrijke, directe kunst die perfect buiten de kadertjes past. 

 

Bilthoven:
KunstenHuis Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven
Opening: 25 april om 14:00

 

Zeist:
KunstenHuis De Egeling, Egelinglaan 2b, Zeist
Opening: 28 april om 14:00

 

 

 

< Vorige pagina

Lees het laatste HEUVELRUGNIEUWS op

Cultuur@genda

Wil je om de week de agenda ontvangen? Meld je dan hier aan.