Zoek evenementen op de kaart

Kick Off We ∞ Match 3!

Kick Off We ∞ Match 3!

21 maart 2019 16:00

(Opslaan naar agenda)

Het Lichtruim

Na twee succesvolle edities, gaat in maart We ∞ Match 3 van start! We ∞ Match is een participatietraject voor statushouders en bijstandsgerechtigden uit gemeente De Bilt. Dit project is gericht op het ontdekken en ontwikkelen van talenten, het leren inzetten van het eigen sociale netwerk en het opbouwen van zelfvertrouwen. Samen met een buddy, een inwoner uit de gemeente, worden mogelijkheden onderzocht en gewerkt we aan een nieuwe toekomst in De Bilt.

 

In deze derde editie van We ∞ Match wordt de samenwerking aangegaan met K!X works van Movisie. Samen organiseren we een speciaal traject voor vrouwelijke nieuwkomers: 

We ∞ Match K!X works! Hierin wordt het beste van beide methodieken met elkaar gecombineerd en hopen we tot een nog betere aanpak te komen. Meer informatie over het project is te vinden op de website: https://kunstenhuis.nl/we-match/

 

Inmiddels hebben zich al enthousiaste deelnemers en buddy’s gemeld, die we graag aan jullie willen voorstellen!

We willen de start graag officieel maken met een feestelijke Kick Off op:

 

donderdag 21 maart om 16.00 uur

 

U bent van harte welkom in de zaal van Wereldwijs in Het Lichtruim om kennis te maken met het project, de deelnemers, de buddy’s, de samenwerkingspartners en elkaar.

 

Adres: Planetenplein 2, Bilthoven.

 

Graag tot ziens op 21 maart!Algemeen    |    Het Lichtruim


 

 

 

< Vorige pagina

Lees het laatste HEUVELRUGNIEUWS op

Cultuur@genda

Wil je om de week de agenda ontvangen? Meld je dan hier aan.