Zoek evenementen op de kaart

Concert: Zeister Muziekdagen

Concert: Zeister Muziekdagen

25 augustus 2019 20:15

(Opslaan naar agenda)

Kasteel Amerongen

De Zeister Muziekdagen is een kamermuziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt in augustus en waaraan tal van internationale topensembles deelnemen. Onderdeel van deze Muziekdagen is een Masterclass waarvoor een groep jonge ensembles uit binnen- en buitenland wordt geselecteerd. Deze ensembles geven daarna een aantal concerten, waaronder een op Kasteel Amerongen. Wij horen pas kort voor het concert welke strijkkwartetten, pianotrio's etc. komen spelen en wat zij zullen spelen. Laat u verrassen!

 

Inloop vanaf 19.45. Het concert start stipt om 20.15 uur.

 

Entree: volwassenen € 17,50 (tot en met 18 jaar gratis). Vrienden Stichting Kasteel Amerongen € 15,00

 

Het concert is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen. De Galerij bevindt zich op de tweede etage van het Kasteel en is bereikbaar via drie trappen.

 

Meer informatie en reserverenKoop tickets Prijs: 17,50 EUR
Muziek    |    Kasteel Amerongen


 

 

 

< Vorige pagina

Locatie informatie

alt  Kasteel Amerongen is tussen 1674 en 1680 herbouwd op de grondvesten van de dertiende eeuwse woontoren die in 1673 door de Fransen werd platgebrand. Kasteel Amerongen is ingericht zoals de bewoners het in 1977 hebben achtergelaten. Na de dood van graaf van Aldenburg-Bentinck in 1940, is er aan de inrichting niet veel veranderd. Het historisch interieur geeft daarom een goed beeld van een inrichting van een adellijke familie uit het begin van de 20ste eeuw. De tuin maakt deel uit van het historisch ensemble en beslaat 10 hectare.

Lees het laatste HEUVELRUGNIEUWS op

Cultuur@genda

Wil je om de week de agenda ontvangen? Meld je dan hier aan.