Zoek evenementen op de kaart

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal - Dwaze Tijd - Theaterconcert

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal - Dwaze Tijd - Theaterconcert

23 februari 2019 20:15

(Opslaan naar agenda)

Cultuurhuis Pleiade, Doorn

De Argentijn zegt: 'Laat ons vandaag leven, morgen hebben we tijd om uit te rusten en onze belastingen te betalen'. De Afrikaan zegt: 'Jullie hebben de horloges, wij hebben de tijd'. De Noord-Europeaan zegt: 'We hebben geen tijd te verliezen, want vandaag is morgen al gisteren'. Heb je tijd voor het tijdloze spel van bandoneón en piano? Of heb je geen tijd te verliezen?

 

Carel Kraayenhof, van dé traan van Maxima, en Juan Pablo Dobal spelen met de tijd en nemen je mee naar gisteren, vandaag en morgen. Verschaf jezelf een alibi, verzin een excuus om een avond lang te onthaasten en weg te dromen bij de klanken van tongen en snaren in een duurzaam concert, voorzien van een echte Argentijnse pauze. 

 

De muziek van Juan Pablo en Carel vindt zijn oorsprong in Argentijnse, Afrikaanse en Europese harmonieën en ritmes. De mannen blijven zoeken naar nieuwe klanken. Hun composities reflecteren de dwaze tijd waarin we leven, waarbij we nauwelijks tijd voor elkaar en onszelf lijken te hebben en waarin ook het klimaat en het weer ('tiempo' in het Spaans) snel veranderen. Carel en Juan Pablo laten zich inspireren door deze thema’s in Dwaze Tijd - Tiempo loco.

 

Carel Kraayenhof: bandoneon, componist en artistiek leider
Juan Pablo Dobal: piano en componist

 

Foto: Kim KraayenhofKoop tickets Prijs: 15,00 EUR
Theater    |    Cultuurhuis Pleiade, Doorn


 

 

 

< Vorige pagina

Lees het laatste HEUVELRUGNIEUWS op

Cultuur@genda

Wil je om de week de agenda ontvangen? Meld je dan hier aan.