Zoek evenementen op de kaart

Bijzondere start concert seizoen met Utrechts Conservatorium....

Bijzondere start concert seizoen met Utrechts Conservatorium....

09 november 2018 20:00

(Opslaan naar agenda)

Napoleonschuur

In de Andrieskerk wordt nu gewerkt aan fase 2 van de interne restauratie. Dat is gelukkig geen belemmering voor de start van het nieuwe concert seizoen! Het hele jaarprogramma kunt u terugvinden op onze website www.andrieskerk.nl!
Vanwege die restauratie kunnen we in november geen gebruik maken van de Andrieskerk. We vonden voor de 1e muzikale happening met het Utrechts Conservatorium een gastvrij onthaal in de Napoleonschuur!
Wat bieden wij u op vrijdag 9 november……
De afdeling klassiek zang van het Utrechts Conservatorium presenteert die avond een Lied & Mise en scene en wordt daarbij begeleid door pianist Felix Justin.
Toelichting op het programma….
Een liedrecital is een aaneenschakeling van liederen die de indruk wekken van scènes uit een ’under-rehearsed opera’. Het is waar; elk lied is een universum op zich, en elk lied moet altijd als zichzelf worden geleerd en gewaardeerd. Het lied-zingen is misschien wel het moeilijkste uit het repertoire van zangers. In het bijzondere mise en scene project voorafgaand aan dit concert hebben de studenten klassiek zang olv zanger Marc Pantus deze spagaat aan den lijve ondervonden en zijn met elkaar op zoek gegaan naar de juiste weg, voor elke zanger en voor elk stuk. Het resultaat van deze zoektocht presenteren zij u deze avond.

Kaartverkoop (ad € 17,50 en € 8,-- jeugd/student incl. cons.): www.andrieskerk.nl/reserveren. Vanaf 25/10 ook ter plaatse of bij Kleton en drog. Koenhoek.Muziek    |    Napoleonschuur


 

 

 

< Vorige pagina

Lees het laatste HEUVELRUGNIEUWS op

Cultuur@genda

Wil je om de week de agenda ontvangen? Meld je dan hier aan.