Krachtplaatswandeling + activaties Pyramide v Austerlitz

Krachtplaatswandeling + activaties Pyramide v Austerlitz

23 maart 2019 13:00 - 15:00

(Opslaan naar agenda)

Pannenkoekenrestaurant Bergzicht

Het gebied rond de pyramide is een energetische vortex (een sterke, hoge energiefrequentie). Gedurende de afgelopen 3 jaar heb ik telkens deze pyramide energetisch verbonden met de Cheops pyramide in Egypte. Ik heb een sterke verbinding met Egypte en de pyramide. 15 jaar geleden heb ik in de Koningskamer gezeten van de pyramide van Cheops in Cairo en daar de enorm hoge energieën aan den lijve gevoeld!

Nu kunnen we deze Goddelijke energieën weer oproepen en gebruiken om in onze Lichtkracht te komen. Bij de pyramide van Austerlitz zal ik een gechannelde Lichtmeditatie geven en activeren we onze pijnappelklier, DNA en Lichtlichaam. En dus ons potentieel als Goddelijk wezen hier op aarde!

We maken een mooie boswandeling van in totaal 1 uur over de Utrechtse Heuvelrug en komen uit bij de Pyramide van Austerlitz. Deze pyramide is in 1804 gebouwd door soldaten van Napoleon.

Datum: zaterdag 23 maart 2019
Tijd: 13.00 - 15.00u
Waar: we verzamelen op de parkeerplaats van pannenkoekenhuis Bergzicht, Doornseweg 23 (N227) in Woudenberg. (Tussen Amersfoort en Doorn).
Bijdrage: €15
Aanmelden bij Christa Nagtegaal via email:

www.christanagtegaal.nl

 

 

 

< Vorige pagina

Lees het laatste HEUVELRUGNIEUWS op

Cultuur@genda

Wil je om de week de agenda ontvangen? Meld je dan hier aan.