Vraag en aanbod

Aanbieders van eigengemaakte kunst en kunstnijverheidsproducten kunnen zich tot 30 april aanmelden voor de Walk Art Markt. Deze markt is 12 augustus in het Walkartpark. Hier is plaats zo’n 130 kramen voor schilderijen, keramiek, tekeningen, textiele vormgeving, kaarsen, glas, metaal, hout en nog veel meer.
De Walk Art Markt heeft een Kunstplein en een Kunstnijverheidsplein. Standhouders hebben de mogelijkheid demonstraties en workshops te houden in hun kraam. Aanmelden via http://www.cultuurzeist.nl/evenementen/walk-art-markt/ .
Als er een link naar het aanbod aanwezig is zie je dat hier: http://www.cultuurzeist.nl/evenementen/walk-art-markt/

De Cultuuragenda Heuvelrug is online! Stuur ons informatie over je locatie, zodat vanzelf die tevoorschijn komt als bezoekers op je evenement klikken. Nodig is een kort en bondig blokje tekst, met verwijzingen (links) naar je eigen website of facebookpagina. Een een mooie foto, of meerdere foto' s. In het formaat 1X1, dus vierkant.
Stuur dat vervolgens op naar:

De Cultuuragenda Heuvelrug is online. Inclusief een database vol kunstenaars, zangers, artiesten, docenten. Meld je aan als culturele ondernemer via deze knop.

 

 

 

< Vorige pagina

Lees het laatste HEUVELRUGNIEUWS op

Cultuur@genda

Wil je om de week de agenda ontvangen? Meld je dan hier aan.