The Perfect Storm. Is Europa te redden?

The Perfect Storm. Is Europa te redden?

13 juni 2019 20:00

(Opslaan naar agenda)

Maartenskerk Doorn

Veel mensen hebben het gevoel dat we in een tijd van ingrijpende veranderingen leven. Ook mensen die onze geschiedenis goed kennen zijn er niet gerust op.

 

Historicus en publicist Arend Jan Boekestijn stelde in het radioprogramma “Dit is de Dag” dat een toenemend aantal historici van mening is dat de bestaande wereldorde op z’n laatste benen loopt. Arend Jan Boekestijn woont sinds kort in Doorn.

 

De Stichting Vrienden van de Maartenskerk heeft hem bereid gevonden een lezing te geven, op 13 juni in de Maartenskerk. Hij gaat dan in op de politieke en maatschappelijke ontwikkelingen die volgens hem de naoorlogse wereldorde ondermijnen en het voortbestaan van het Europees Project bedreigen. Doemdenkers, optimisten, nieuwsgierigen, iedereen is van harte welkom om deze lezing bij te wonen en aan de discussie mee te doen.

 

De toegangsprijs is € 10,-. Vrienden van de Stichting krijgen korting en betalen € 7,50. De opbrengst van de avond is bestemd voor het onderhouden van de monumentale Maartenskerk. Vanaf 19.30 kunt u in de Koningshof uw entreegeld betalen. De lezing begint om 20.00 uur in de Maartenskerk.Koop tickets Prijs: 10 EUR
Lezing    |    Maartenskerk Doorn


 

 

 

< Vorige pagina

Hulp nodig?

Stuur ons een email!

Lees het laatste HEUVELRUGNIEUWS op

Cultuur@genda

Wil je om de week de agenda ontvangen? Meld je dan hier aan.